Flensborg Avis 1869-

Tillæggene Nordslesvigsk Søndagsblad og Børnebladet er med i Flensborg Avis' arkiv, men meget tilfældigt og langt fra komplet. Enkelte titler fra tillæggene er medtaget som tilfældige fund. Også det tysksprogede tillæg Der Schleswiger findes scannet, men også ukomplet. Der Schleswiger er som nævnt på tysk (og indeholder egne noveller og romanføljetoner) og falder derfor udenfor denne sides interesseområde.

Avisens arkiv er frit tilgængeligt (mod at oprette sig som bruger) indtil de sidste to årgange.

Læs mere om avisen: Flensborg_Avis

Avisen udkommer stadig: Flensborg Avis.


Forfatter Titel Fra Til Note
1869
Gerstäcker Moderatorerne 01.10.1869 28.10.1869
Anon En sørejse 29.10.1869
Anon Sølvminen 30.10.1869 10.11.1869
Gabriel Ferry Lysningen i Skoven 11.11.1869 04.12.1869
Anon Et attentat på Frederik den Sjette 07.12.1869
Anon Liniedanseren Roats død 09.12.1869
Anon En giftermålshistorieefter det franske 17.12.1869
Anon Morderen fra Pantin 18.12.1869
Anon Handel og vandel i Danmark for omtrent hundrede år siden 21.12.1869 24.12.1869
Anon Den troppmannske proces 27.12.1869 31.12.1869 Angives at være fortsat, men fortsættelsen ikke fundet
1870
Karoline Suchodolska Et giftermål i Armenien 04.01.1870 15.01.1870
Anon Drabet i Auteuil 17.01.1870
Den der kaster vrag på skillingen, får aldrig daleren 18.01.1870
P. Engell Et avertissement, humoristisk skitse 19.01.1870 20.01.1870
Anon Skatten, efter „Folkekalenderen“ 21.01.1870 28.01.1870
Anon Fyrskibe 31.01.1870
Sir Johns Genvordigheder 02.02.1870 25.02.1870 Org.titel Sir John's Troubles, af Malcolm Meason, fra All the Year Round
Anon Børnerøveren i Rundydroog 26.02.1870 28.02.1870
Carit Etlar Vor nye løjtnant (af Krigsbilleder) 02.03.1870 03.03.1870
Carit Etlar En fra ambulancen (af Krigsbilleder) 05.03.1870 10.03.1870
Carit Etlar Gendarmen (af Krigsbilleder) 11.03.1870 26.03.1870
Auerbach Stenhuggeren 28.03.1870 02.04.1870
Anon Luren, en norsk fortælling 04.04.1870 05.04.1870 Mauritz Hansen?
V. Duruy Ludvig den Hellige af Frankrig 06.04.1870 08.04.1870
Magdalene Thoresen Ved Lillebælt 09.04.1870 20.04.1870
Theodore Pavie Manoela, en fortælling fra de azoriske øer 21.04.1870 27.04.1870 Ovs. H. P. Holst
Anon Sørøveren Oglou 29.04.1870 02.05.1870
Anon En ladning fra Afrika 04.05.1870 06.05.1870 Org.titel A Cargo from the Cape Coast, af Franklin Fox og W[illiam] H[enry] Wills, fra Household Words 1850
Waters De tre jøder i Aldgate 07.05.1870 14.05.1870
Henry Burat de Gurgy Alt for lykkelig 16.05.1870 25.05.1870
Anton Nielsen På herregården 27.05.1870 09.06.1870
Lidt om Preussens østlige provinser 10.06.1870
Anon Kathrine, en fortælling af en sønderjyde 11.06.1870 18.06.1870
Anon Et bekendtskab fra Knippelsbro 21.06.1870 23.06.1870
Dr. Samuel Warren En læges erindringer 24.06.1870 29.06.1870
Anon Guldgraveren 02.07.1870 13.07.1870 Forf. er P. J. Vermeeren, org.titel De goudzoekers
Anon Russiske kulturtilstande 14.07.1870
Anon Hesteskoens historie 15.07.1870
Waters Oberst Silas Clarke 16.07.1870 22.07.1870 Forf. pseud. f. William Russell
Emile de Bonnechose Ridder Bertrand de Guesclin 23.07.1870
Anon Fra fregatten Tordenskjold, på Malta 28.07.1870 16.08.1870
Emile Souvestre Karantæneopsynsmanden 18.08.1870 22.08.1870
Anon Rusin Piotrowski 24.08.1870 09.09.1870
H. P. Holst Sølvservicet 12.09.1870 17.09.1870
Berthold Auerbach Rikochetskuddet 13.09.1870 I tillægget
Gogol Kappen 21.09.1870 06.10.1870
Af et brev fra Rom (Berlingske Tidende) 08.10.1870
Herefter ingen spalteføljeton resten af året 1870, og romantillægget er generelt ikke med i arkivet. 1871-1873 inkl. ikke i arkivet, men må dog være udkommet, da føljetonen En kvindes hævn den 1. januar 1874 er en fortsættelse.
1874
En kvindes hævn Fortsat fra 1873
Anon Rita 05.01.1874 18.01.1874 1. afsnit mangler, er af Hamilton Aïdé
P.P. I Slesvig for tyve år siden 10.01.1874 25.01.1874 P.P. er pseud. for Theodor Vilhelm Rumohr
Bret Harte På landjorden og i vandfloden 29.01.1874 04.02.1874
Anon En kærlighedshistorie i Canada 05.02.1874 10.02.1874
Anon Sort og Hvidt 08.02.1874 22.02.1874 I tillægget. Org.titel In black and white; a story in three chapters. Forf. ukendt.
Anon Den danske kaptajn 11.02.1874 12.02.1874
F. Professoren 13.02.1874 15.02.1874
Anon Kærlighedshistorier 17.02.1874 27.02.1874
Washington Irving Værtshuset ved Terracina 28.02.1874 04.03.1874
Anon Svære kampe 05.03.1874 10.06.1874 Alternerer fra 10.05. med den næste:
Anon Daisys prøvelser 10.05.1874 24.06.1874 Org.titel Daisy's Trials, in Seven Chapters. forf. ukendt.
Mark Twain Fra civilisationens overdrev - 1: Naboben; 2: En begravelse; 3: Indflydelsesrige borgere 10.05.1874 24.05.1874 I tillægget
Mark Twain Fra civilisationens overdrev - 4: I Sacramento Dalen 07.06.1874 I tillægget
Bret Harte Uhyret fra Sølvlandet 21.06.1874 I tillægget
Anon En hjemkomst, efter Skizzer og Fortællinger af Danske Forfattere 25.06.1874 22.07.1874 Forf. Anna Margrethe Krebs
Anon John Jenkins, eller Den omvendte Tobaksrøger 28.06.1874 I tillægget. = Bret Harte: John Jenkins, or The Smoker Reformed
Wilkie Collins Den ny Magdalene 23.07.1874 01.10.1874 Org.titel The New Magdalen
Mark Twain Bakers Kat 26.07.1874 I tillægget
Mark Twain Frøen fra Calaveras Distriktet 02.08.1874 I tillægget
C. A. Thyregod Ellen Spend 09.08.1874 16.08.1874 I tillægget
C. A. Thyregod Inger 23.08.1874 I tillægget
C. A. Thyregod Hos sognefogden 30.08.1874 06.09.1874 I tillægget. 6.9. mangler i arkivet
Det levende skelet 06.09.1874 13.09.1874 I tillægget. 6.9. mangler. Org. = Turgenjev: Living Relics
C. A. Thyregod Væverens gulerod 13.09.1874 20.09.1874 I tillægget
Anton Nielsen En samtale i Zürich 20.09.1874 I tillægget
Mrs. Henry S. Mackarness Tvunden tråd 02.10.1874 Uafsluttet ved årets udgang
C. A. Thyregod Poul i Mosen 04.10.1874 18.10.1874 I tillægget
Vilhelm Høm Rosenbuskene 25.10.1874 I tillægget
Turgenjev Fatalisten 25.10.1874 15.11.1874 I tillægget. 01.11. mangler i arkivet.
C. A. Thyregod Juleaften i en jysk bondegård 06.12.1874 I tillægget
Alexandr Pusjkin Pistolskuddet 13.12.1874 20.12.1874 I tillægget
1875
01.01.1875-24.04.1875 mangler i arkivet
Anon I det høje nord 15.05.1875
Mercator Det skulle så være 16.05.1875 27.05.1875
J. P. Jacobsen Mogens 27.05.1875 04.06.1875
W. S. Parfitt Et rejseeventyr fra grænsen af den argentinske republik 05.06.1875 08.06.1875
Anon Sandwichøerne 09.06.1875 10.06.1875
A. C. Hvorfor Anna tog mig 11.06.1875 18.06.1875
Ivan Turgenjev En adelig familie 19.06.1875 31.07.1875 =En adelig rede
Maria Meyer Benedictsen Vor nabo 01.08.1875 11.08.1875
Victorien Sardou Den sorte perle 12.08.1875 20.08.1875 Prosaudgave af et skuespil v. H. P. Holst
Balzac Kaptajn Patz 21.08.1875 31.08.1875 La Fausse Maîtresse, en smule forkortet
Jul. Chr. Gerson En konstitutionel minister 01.09.1875 03.09.1875
Anon Sølvrevlen 05.09.1875 16.09.1875
Anon Et navn 17.09.1875 19.09.1875
Anon Erik Rosner 21.09.1875 26.09.1875
Mayne Reed Adela 19.09.1875 03.12.1875 Org.titel The Lone Ranch
B. H. Margrethe 04.12.1875 18.12.1875
A. B. Frigjort 19.12.1875 11.01.1876
1876
Marie Et hverdagsbillede 12.01.1876 21.01.1876
Anon Skuffelser 22.01.1876 20.02.1876
Anon Præsten 22.02.1876 01.03.1876
Anon En fodtur 02.03.1876 07.03.1876
Robert Watt En bro - erindring fra et ophold i Australien (uddr. af Fra Tid til Anden) 08.03.1876 09.03.1876
Henry T. Thomas Indianerhøvdingen 11.03.1876 04.04.1876
Anon Martsministeren 05.04.1876 11.04.1876
Bendix Hansen Juleaften 12.04.1876 19.04.1876
Bendix Hansen Moster Lene 21.04.1876 23.04.1876
Anon Historien om en basun 25.04.1876 26.04.1876
Anon Et uhyggeligt besøg 28.04.1876 30.04.1876
Bret Harte Tossen fra Five Forks 02.05.1876 07.05.1876
A. Fièvée Den genopstandne 09.05.1876 18.05.1876
H. A. Molling Det gamle og det nye hjem 19.05.1876 02.06.1876
Dr. Bloch Suhr En pillegrimsvandring 03.06.1876 07.06.1876
Ivan Turgenjev Et overflødigt menneskes dagbog 08.06.1876 24.06.1876
En besynderlig historie 25.06.1876 01.07.1876
Chr. Brodersen Fjorten dage i Finland 02.07.1876 08.07.1876
Malling Sporvognsfarten 09.07.1876
George Sand Modets vinger 12.07.1876 02.08.1876 Org.titel Les ailes du courage
Georges Nerval Død på valpladsen 03.08.1876 08.08.1876
Robert Watt Lommebogsnotitser fra et tysk badested 09.08.1876 13.08.1876
Chr. Ramsgaard Carl den Syvende af Frankrig og Jeanne d'Arc 14.08.1876 20.08.1876
Anon En tosidet fortælling 22.08.1876 08.09.1876 Org.titel Two Sides of a Story, forf. ukendt
Anon To kontraster 09.09.1876 20.09.1876
Josef Korzeniowski Standhaftig og tro 21.09.1876 28.09.1876
Anon Tro til døden 29.09.1876 07.10.1876
William Carleton Den fattige student 08.10.1876 16.11.1876 Org.titel The Poor Scholar
Anon Familiehadet 17.11.1876 28.11.1876 Org.titel: H. Savile Clarke: Adeline Marsden's Victory
Anon En rejse gennem Assam 29.11.1876 03.12.1876
Anon Heliotropbuketten („efter det franske“) 06.12.1876 09.12.1876
Th. Schelund En urmagerlandsby i Schweiz 12.12.1876 13.12.1876
Paul Heyse Tingen i og for sig 14.12.1876 31.12.1876
1877
Anon Et pust fra åndeverdenen 03.01.1877
Anon Sporskifterens historie 06.01.1877 Org.titel The Switch Tender's Story
Anon Doktor Weisemann 11.01.1877 23.01.1877
Anon Ingen anden end Jane Rossitur 24.01.1877 27.01.1877
Henry de Parville Det russisk-tyrkiske bad 28.01.1877
Jon Thoroddsen Barndom og Ungdom 01.02.1877 24.03.1877 Org.titel Piltur og Stulka
Paul Heyse Kvinden fra søen 27.03.1877 07.04.1877
Marc Monnier Graziella 08.04.1877 17.04.1877
Bendix Hansen En familie 18.04.1877 19.04.1877
Anon En kunstnerinde 21.04.1877 06.05.1877
Anon Uden hjem 10.05.1877 07.06.1877
Georg Hartvig Mangroveskovene 08.06.1877
A. M. Karen Vilsted 19.06.1877 28.06.1877
Turgenjev Forårsbølger 06.07.1877 21.08.1877 Efter Vilhelm Møllers oversættelse
Chr. Ramsgaard Carl den Syvende af Frankrig og Jeanne d'Arc 29.08.1877 05.09.1877
C. A. Thyregod Ungdomsminder 06.09.1877 11.09.1877
Anon Barbara Gilderdale 13.09.1877 29.09.1877 Forf. er J. H. Liddell
Anon Den lille violinspiller 30.09.1877 05.10.1877
M. S. S. De forsvarsløse 10.10.1877 23.11.1877
Anon Oprindelse til Europas rigeste handelshus 06.12.1877 Avisen for torsd. 6.12.mangler, men dagen efter er den angivet som fortsat. Slutningen er ikke fundet.
S. B. Marie 18.12.1877 10.01.1878
1878
Anon Stanleys sidste opdagelsesrejse 11.01.1878 15.01.1878
Anon Patricks mistænksomhed 16.01.1878 17.01.1878
Anon Strejftog på Krigsskuepladsen - Lykkens skinkeben 19.01.1878 20.01.1878
Anon General Gurkos overgang over Balkan 23.01.1878 24.01.1878
Sophus Bauditz Grev Henning 29.01.1878 10.02.1878
Drachmann Det forunderlige syn på Østersøen 17.02.1878 I tillægget
Edvard Willett Hævnerne fra Texas 23.02.1878 20.03.1878
Jules Verne Blokadebryderne 24.02.1878 05.05.1878 I tillægget. Samme ovs. som Andr. Schous Forlag, 1876.
Axel Zimmermann Galopjøden 21.03.1878 02.04.1878
Anon Monaco 03.04.1878 05.04.1878
Anon Om et russisk angreb på Indien 07.04.1878
Fr. Gerstäcker En lleva i Mexico 11.04.1878 18.04.1878
E. de Kecatey Sultan Abdul Afiz' endeligt 21.04.1878 25.04.1878
Theophile Gautier Guldkæden 27.04.1878 02.05.1878
Carit Etlar Sam Siver 03.05.1878 06.05.1878
Anon Squirens gig 08.05.1878 09.05.1878
Det første danske dampskib 10.05.1878
Ved Helgoland den 9. maj 1864 12.05.1878 15.05.1878
Verdensudstillingen i Paris 17.05.1878 01.06.1878
Mrs. Oliphant Høstakken 02.06.1878 19.06.1878
Leopold Budde En historie om, hvordan skidt kan komme til ære 09.06.1878 I tillægget. Sidste afsnit mangler.
George Sand Den rosenrøde sky 21.06.1878 29.06.1878 Sidste afsnit mangler. Org.titel. Le Nuage Rose
V. Slavonow Corpus delicti 17.07.1878 18.07.1878
Anon En kinesisk ægteskabshistorie 25.07.1878 27.07.1878
Anon Brutus - en historie om en hest 31.07.1878 01.08.1878
Otto Møller Kong Haddings drømmesyner 04.08.1878 I tillægget
Anon Den sorte spaniol 27.08.1878
Anon Kaptajn Frank;en historie om en amerikansk kvinde 14.09.1878 15.09.1878
Anon Landsbykonens fortælling 18.09.1878 26.09.1878 Org.titel Xenia Damianowna, scenes de la vie russe, forfatter ?
Edgar Allan Poe Ravnen 22.09.1878 I tillægget. Digt.
Anon Marguerite Müllers dagbog 27.09.1878 05.10.1878 Angives at være fortsat, og starter midt i et afsnit …?
Otto Møller Efter helt kommer hær 06.10.1878 I tillægget
Knud Skytte Godt levet. Skildring efter det virkelige liv 06.10.1878 03.11.1878 I tillægget
Berendt Salomon Kis Marton. Erindringer fra ungarerlandet 09.10.1878 19.10.1878
Alfred, lord Tennyson Majdronningen 13.10.1878 I tillægget. Digt.
Hilda Aagaard Fra fattigkvartererne 01.11.1878 06.11.1878
Theodore Pavie Ismael 07.11.1878 17.11.1878
Anon Fra gader og stræder 20.11.1878 22.11.1878
E. Fibiger Elna 26.11.1878 14.12.1878
Jonas Lie En fortælling 17.12.1878 11.02.1879
H. F. Ewald En Guds fange 29.12.1878 I tillægget. Fortsat, men nr. fra 22.12. mangler.
1879
Kristofer Janson Den bjergtagne 12.02.1879 25.02.1879
George Eliot Broder Jakob 26.02.1879 08.03.1879
Elfriede Fibiger Nanette 09.03.1879 29.03.1879
George Eliot Et forfejlet liv 01.04.1879 16.04.1879
Vilh. Østergaard Fra den ny verden, et par rejseskitser 17.04.1879 25.04.1879
H. J. Guldberg En snarrådig kvinde 26.04.1879 27.04.1879
Kristofer Janson En gammel jomfru 29.04.1879 03.05.1879
Efter Dickens„Kvægets vej til døden 04.05.1879 06.05.1879 I tillægget
Anon Champagne 09.05.1879 10.05.1879
Bret Harte Hvorledes gamle Plunkett rejste hjem, en idyl fra Monte Flat 13.05.1879 17.05.1879
Turgenjev Petusjkov 20.05.1879 06.06.1879
Ploug Ved Københavns Universitets 400 års fest 07.06.1879
Turgenjev Jacob Passinkov 08.06.1879 21.06.1879
Jules Verne Mester Zacharius 25.06.1879 04.07.1879
Jules Verne Den farlige doktor 06.07.1879 23.07.1879 = Dr. Ox' eksperiment. Samme ovs. som Andreas Schous Forlag 1874
Anon Louis Philippe som folkekonge 25.07.1879
Anon Hvidhov;et rejseeventyr 01.08.1879 06.08.1879
Turgenjev Obersten 07.08.1879 12.08.1879
Anon Brudegaverne 13.08.1879 24.08.1879
Laura Kieler Fire aftener 16.08.1879 02.09.1879
Anon Når skibet kommer hjem 04.09.1879 03.10.1879
Elisabeth Martsen Breve fra Bosnien 04.10.1879 07.10.1879
Leopold Budde En lille julehistorie mellem himmel og jord 08.10.1879 12.10.1879 Sidste afsnit mangler.
Ouida Den gamle bakke 14.10.1879 18.10.1879
Anon Fald og frelse 19.10.1879 12.11.1879
Anon Blinde Ole 15.11.1879 16.11.1879
Frants, friherre Gaudy Ungdomskærlighed 20.11.1879 25.11.1879
Richard Kauffmann Idealet 26.11.1879 02.12.1879
Anon En politisk intrige 05.12.1879 10.12.1879
Claude Gerard Blå 07.12.1879 14.12.1879 I tillægget
Th. Paase Victorine 11.12.1879 17.12.1879
Leopold Kempert Dødsdagen, en jødisk fortælling 24.12.1879 08.01.1880
1880
F. C. Hillerup Vittoria 13.01.1880 27.01.1880
F. C. Hillerup Hr. Møller 05.02.1880 28.02.1880
Bret Harte San Franciscos ruiner 10.03.1880
Bret Harte En nat i Wingdam 12.03.1880 13.03.1880
Vilhelm Østergård En lykkelig stakkel 17.03.1880 24.03.1880
Vilhelm Bergsøe Runevældsmarken 25.03.1880 03.04.1880
Karl Emil Franzos De „tvungne“ 06.04.1880 17.04.1880
H. Hamberger Ledestjernen 25.04.1880 21.05.1880
Pastor Jacobsen Niels Ebbesen af Nørreris 25.05.1880 27.05.1880
Anon Romeo og Julie 05.06.1880 06.06.1880
Anon Den besatte Gjertrud 09.06.1880 10.06.1880
Miss Muloch Agathes mand 18.06.1880 10.09.1880
Johanne Schiørring Dybets Perle 22.09.1880 29.09.1880
F. D. Søster Anna 02.10.1880 03.10.1880
Forf. til Hvorledes fanger man en solstråle Landsbyens perle 05.10.1880 18.11.1880
C. A. Thyregod Havstederne 23.11.1880 07.12.1880
C. A. Thyregod Peter Strunks liv og levnet 09.12.1880 21.12.1880
H. St. Helms Mit tyske fangenskab i 1864 24.12.1880 28.12.1880
Pastor B. Schousboe Juleaften 29.12.1880
1881
B. L. Farjeon På Sølvøen 04.12.1881 08.04.1881
George Sand Kæmpen Yeous 10.04.1881 23.04.1881
Anon Mrs. Pierrepoint 24.04.1881 26.04.1881
Anon Hjemkalderen, et sagn 29.04.1881
Anon Den røde Pfeffermanns Dalles 30.04.1881 01.05.1881
Erckmann-Chatrian Hvad tante Clarisse formåede 02.05.1881 04.05.1881
Anon Min onkel Bernhard 05.05.1881 07.05.1881
Kejser Alexander den Anden og den nye zars mission 08.05.1881 17.05.1881
Anon Gåsen i Gassedal 18.05.1881 22.05.1881
Anon Guvernanten 25.05.1881 29.06.1881 = Mathilda Anne Mackarness: The Naughty Girl of the Family
Anon Helten fra Arras 01.07.1881
Hartl-Mitius Stævnemødet, et eventyr for større børn 03.07.1881 05.07.1881
Anon Lille Karls Sal 13.07.1881 21.07.1881
Thyregod Selsbjergslægten 26.07.1881 05.08.1881
Anon Fra lånekontoret 08.08.1881 24.09.1881 George R. Sims: Three Brass Balls, 1880
Helene Nyblom Poul Erlings lystrejse 30.09.1881 05.10.1881
Helene Nyblom Lucia 06.10.1881 18.10.1881
M. G. de Cherville Den grimme dame 20.10.1881 11.20.1881
Anon En hvid slave 23.10.1881 27.10.1881
Ivar Ring Bygdebarnet 05.11.1881 15.11.1881
Anon Michael Armstrong, fabriksdrengen 16.11.1881 19.03.1882 = Frances Milton Trollope: The Life and Adventures of Michael Armstrong, the Factory Boy
1882
Emile Souvestre Gemsejægeren 30.03.1882 09.04.1882
Elisabeth Gaskell Et Manchester-ægteskab 12.04.1882 20.04.1882
Emile Souvestre En nat i skyerne 21.04.1882 23.04.1882
Lille Mus og gnierne 25.04.1882 02.05.1882
Elisabeth Jerichau „Sunbeam“ og „Echo“. To fortællinger fra Konstantinopel 03.05.1882 09.05.1882
Anon Omeletten 10.05.1882
Anon Ørkenens datter;af en fransk læges erindringer 11.05.1882 16.05.1882
Carit Etlar Artist 17.05.1882 03.06.1882
Anon Manden med det røde hår 04.06.1882 13.06.1882 = William Edward Norris: The Man with the Red Hair
Dickens Uddrag af Pikvik-klubbens papirer (Frit efter Charles Dickens af Albert Andresen) 14.06.1882 03.09.1882
Emil Holstein En juleaften 05.09.1882 06.09.1882
A. R. RangabéRidepisken 08.09.1882 15.09.1882
Anon Kristine 16.09.1882 17.09.1882
Emma Sara Williamson En fejret skønhed 21.09.1882 24.09.1882
Højst fem ord (efter det tyske) 26.09.1882 30.09.1882
Anon En sælsom ægtevielse 03.10.1882 28.10.1882
Anon En god ven - af en opdagelsesbetjents erindringer 29.10.1882 01.11.1882
Emil Velskau Hvad hedder hun? 02.11.1882 03.11.1882
Anon En skæbnesvanger aprilspøg 04.11.1882 10.11.1882
Gustav Hocker Tilståelsen 14.11.1882 17.11.1882
Anon Og se, det blev lyst 18.11.1882 23.11.1882
Anon En udflugt til Sild 24.11.1882 30.12.1882
Anon Hans hustru 01.12.1882 07.12.1882
Anon Et forsøg 08.12.1882 13.12.1882
Anon Et eventyr i Louisianas sumpe 15.12.1882 20.12.1882
Fedor Maria Et håndkys 21.12.1882 23.12.1882
Anon En julehistorie. Af en opdagelsesbetjents mappe 24.12.1882
Herman Bang Asylet. En barndomserindring 28.12.1882
Paul Markussen Fra juleaften 29.12.1882 31.12.1882
1883
Anon Fra bøgedalen 04.01.1883 24.02.1883
A. B. Smedens jul 27.02.1883
En trofast kærlighed 01.03.1883 03.03.1883
Erik Bøgh En lille mundfuld tysk musiklærdom 06.03.1883 07.03.1883
Sibyls svar 09.03.1883 10.03.1883
Anon Hanen 11.03.1883
Hugo Castel En gådefuld historie: Kaspar Hauser 13.03.1883 15.03.1883
Mrs. E. Burke Collins Noras eksperiment 16.03.1883
Rudolf Schmidt Overlærerens fejltagelse 17.03.1883 25.03.1883
Anon Prinsessens lommetørklæde 29.03.1883 31.03.1883
Breve fra det danske kongehus (til postmester, oberstløjtnant Schwarz i Flensborg, d. 1843) 03.04.1883 08.04.1883
Benno Braun I nættet 10.04.1883 13.04.1883
Ludovic Halevy En fin forbindelse 21.04.1883 27.04.1883
Anon Skinnet bedrager 29.04.1883 03.05.1883
Herman Hirschfeld Den malajiske dolk 05.05.1883 09.05.1883
Frantz Eugen Wanda 18.05.1883 23.05.1883
Anon Den forsvundne stationsholder 25.05.1883 29.05.1883
Anon Den skæbnesvangre titel 31.05.1883 03.06.1883
Martin Kok To indkvarteringer 05.06.1883 06.06.1883
Anon Den smukke Helena fra Sumatra 07.06.1883 10.06.1883
Anon Ægteskabsmæglersken 12.06.1883 16.06.1883
Erik Bøgh Lidt realisme! 20.06.1883 Er en slags anmeldelse af Henrik Pontoppidans „Sandinge Menighed“.
Anon Kong Glass og hans rige 21.06.1883 23.06.1883 Avisen med første afsnit mangler.
Bertel Elmgaard St. Hans aften 24.06.1883
Frantz Lehmann Halvbrødrene 26.06.1883 30.06.1883
Anon Kongen af Neapel og hans kok 03.07.1883 06.07.1883
R. Irmer En uopløst gåde 10.07.1883 13.07.1883
Anon En farefuld køretur 15.07.1883
Claudias styrmand 20.07.1883 25.07.1883
Anon Den flyvende hollænder 27.07.1883 28.07.1883
Anon Flygtningen fra St. Louis 02.08.1883 05.08.1883
Oscar Feddersen På tilbagetoget fra Dannevirke 1864 07.08.1883 08.08.1883
Anon Degraderet. Episode af det russiske soldaterliv 10.08.1883 12.08.1883
O. Vaupell Træk af krigen 1848-50: Bov. 14.08.1883
Rosenthal-Bonin Huset i forstaden 16.08.1883 23.08.1883
En skæbnesvanger befaling 24.08.1883 25.08.1883
Ketties fejltagelse 26.08.1883
Hasso Harden Politiets tyv 29.08.1883 02.09.1883
Anon Mesterstykket 04.09.1883 06.09.1883
C. M. Halloway En fortælling af historien 09.09.1883 11.09.1883
Leopold von Sacher Masoch Aldona 13.09.1883 15.09.1883
Anon En slangetæmmers bekendelse 16.09.1883 18.09.1883
Rudolph Schmidt En kælderhistorie 20.09.1883 25.09.1883
Prosper Mérimée Pistolskuddet 02.10.1883 05.10.1883 Alexandr Pusjkins fortælling i Mérimées franske gendigtning.
Anon Testamentet 06.07.1883 07.10.1883
Th. Justus Et stykke menneskeliv 09.10.1883 12.10.1883
Helen Carwin Pierce Dollys tante 13.10.1883
J. O. Hansen Et eventyr i Kentucky 18.10.1883 21.10.1883
Vilhelm Boye Kongehøjene ved Jelling 23.10.1883 28.10.1883
Anon Krigerliv 30.10.1883 01.11.1883
Villiers de l'Isle Adam Skafottets hemmelighed 03.11.1883 04.11.1883
?? 06.11.1883 Et lille fragment af noget om „dronningens øer“ og et engelsk sejlskib, som skulle være fortsat. Enten mangler der sider, eller også er det et fejltryk.
Anon Et eventyr i de sorte bjerge 07.11.1883 09.11.1883
Anon En alvorlig historie 10.11.1883 11.11.1883
Anon På Krokodille-øen 13.11.1883 15.11.1883
Emile Zola Olivier Becailles død 16.11.1883 24.11.1883
Napoleon-myten, fortolket ved år 3000 25.11.1883
H. Kupfer En nat hos de fattige og elendige. Skitser fra livet i New York 27.11.1883 30.11.1883
Anon Ulvedræberen 04.12.1883 08.12.1883
Mark Twain Mit ur) 09.12.1883 Ovs. til Flensborg Avis af M.R.
Emile Zola Nantas 11.12.1883 20.12.1883
C. E. Grenville Murray Chicksboroughs forskrækkelse 22.12.1883 23.12.1883
Vilhelm Bergsøe I Julenatten 25.12.1883 Digt.
F. Hellwald Juleaften i Bethlehem 28.12.1883
Anon Graveren fra Guhrau 29.12.1883 30.12.1883
1884
F. R. Theophilus Kuntzen. Skitse fra „de søgendes lejr“ 03.01.1884 05.01.1884
Anon Tyveriet 08.01.1884 19.01.1884 Bladet med sidste afsnit mangler.
Anon Trofasthed, københavnsk skitse skrevet i 1855 22.01.1884 01.02.1884
Anon En ung familie, københavnsk skitse fra nutiden 03.02.1884 06.02.1884
Anon En ægteskabsbetingelse 09.02.1884 13.02.1884
Friederich Zimmerman Lord Dungannon 14.02.1884 22.01.1884
Henry Greville Grev Xavier 26.02.1884 11.03.1884
F. R. Povl Ibsen, skoleminder og ungdomsminder 12.03.1884 19.03.1884
Anon Den rette 21.03.1884 23.03.1884
Anon En behagelig overraskelse 25.03.1884 29.03.1884
Levin Schucking Dobbeltgængeren 30.03.1884 15.05.1884
Edmondo de Amicis En slag-dag (ved Eustozza 1866) 16.05.1884 17.05.1884
Anon Spanierne på Sjælland 1808 18.05.1884 21.05.1884
Emanuel Henningsen Hvilested 22.05.1884 10.06.1884
Guy de Maupassant Farvel 11.06.1884
Felix L. I gummiskoven. Fortælling fra Australien 12.06.1884 15.06.1884 Forf. ant. = Felix Lilla
Anon Prøvelsen 18.06.1884 27.06.1884 Org. titel An Ordeal, fra Household Words. Forfatteren ikke kendt.
Anon Nellys sko 28.06.1884 04.07.1884
Guy de Maupassant Obersten fortæller 05.07.1884
H. Køhler En opsigtsvækkende proces 06.07.1884 23.07.1884
Guy de Maupassant Det nervøse anfald 24.07.1884 15.07.1884
Anon Frokostpassiar 27.07.1884
Catulle Mendés En spøgelseshistorie 29.07.1884 31.07.1884
Bret Harte En episode af en spillers liv 01.08.1884 07.08.1884
F. Arnefeldt En livslænke 08.08.1884 25.09.1884
Anon Småtræk om Frederik den Sjette 26.09.1884
A. Weber Unge ægtefolk 27.09.1884 30.09.1884
Bernhard Hoff En ubegribelig historie 01.10.1884
Charles Carnivet Broder Porphyre 02.10.1884 03.10.1884
W. Dinesen Kampen om Dybbøl Mølle den 18. april 1864 04.10.1884 08.10.1884
Proprietær Jørgensen På tredje klasse 09.10.1884 10.10.1884
A. R. RangabéNajaden 11.10.1884 19.10.1884
P. Felz Fætteren 21.10.1884 22.10.1884
Erindringer om Frederik Paludan Møller, af en ungdomsveninde 28.10.1884 29.10.1884
Anon To kusiner 07.11.1884 11.11.1884 = Elisabeth Lynn Linton: Two cousins, findes i hendes samling Todhunters' at Loanin' Head, and Other Stories
Anon Bare naturlig 12.11.1884 16.11.1884
Anon En rædsom opdagelse 18.11.1884 19.11.1884
Anon En lille rejseerindring 20.11.1884
Anon Et inklinationsparti 22.11.1884 29.11.1884
Rolf Fra hjemmetyskeriets verden 30.11.1884
Victor Hugo Vandringsmanden 02.12.1884 05.12.1884 Er et lille uddrag af første del af De elendige
Sange ved Holbergfesterne i København 07.12.1884
Th. Fontane Grethe Minde 09.12.1884 08.01.1885
1885
Charles Lemon En bryllupsrejse 10.01.1885 22.01.1885
Guy de Maupassant Fangerne 24.01.1885 25.01.1885
Alexander Schumacher Den falske Caroline Mathilde 28.01.1885 29.01.1885
Hugh Conway Fra mørke til lys 30.01.1885 24.03.1885
W. Dinesen Fra Dannevirke 21.03.1885 29.03.1885
Premierløjtnant, godsejer Castenschiold To dage i Sønderborg i 1864 10.04.1885
Anon Den første fjerdedel hundrede. En amerikansk livshistorie 11.04.1885 14.04.1885
Anon I hvedbrødsdagene 16.04.1885 17.04.1885
Bankrevisor Holdt Sundeved i gamle dage 18.04.1885
H. Conti Guldbryllup 19.04.1885
Femerns erobring 21.04.1885 22.04.1885
A. Winterfeld Naturens farver - et tidsbillede 23.04.1885 28.04.1885
Fra Rendsborg til Sankelmark 29.04.1885 04.05.1885
Francois Coppée Løvekloen 05.05.1885 06.05.1885
Skyggen af en hånd 07.05.1885 09.05.1885
De to søskendebørn 12.05.1885 13.05.1885
Hermann, en kriminalhistorie fra forrige århundrede 14.05.1885 24.05.1885
Victor Hugo nekrolog 27.05.1885
Hermann Hejberg Fremad, Henrik! 28.05.1885 29.05.1885
Georges de Peyrebrune Brødrene Colombe 05.06.1885 19.06.1885
Emile Zola Det spirer! 20.06.1885 06.10.1885 Ovs. af R. Er = Germinal. Forskellig ovs. fra den næsten samtidige bogudgave: Social-Demokratens Føljeton. København 1885
O. Vaupell Slaget ved Fredericia den 6. juli 1849 28.07.1885 31.07.1885
I mit ansigts sved 04.08.1885 06.08.1885
P. Skovrøy Vi fælder træer! 21.08.1885
Aleph Kunsten at le 27.08.1885 28.08.1885
Der er stukket småhistorier ind i mellem afsnittene af Zola-romanen, som kan være overset. Det er også heromkring, Peter Skovrøy bliver redaktør, og under overskriften I Ny og Næ bidrager med små historier ved siden af føljetonen.
C. C. Lorenzen Generalens ring, eller Mødet i Vedelspang 07.10.1885 20.11.1885
E. Werner Under asken 10.10.1885 09.02.1886
Bret Harte Apostlen i ørkenen 23.11.1885 07.12.1885
Julius Weil Fru Mader 11.12.1885 12.12.1885
Nic. E. Nielsen Moster Lisbeth 18.12.1885 19.12.1885
Anon Prins Valdemars hjem 21.12.1885 22.12.1885
1886
Sigurd Hvorledes jeg redigerede Ravnekrogs „Uge-Skrål“ 07.01.1886 12.01.1886 Et Mark Twain-plagiat.
Ernest Daudet Clarisse 16.01.1886 18.02.1886
E. A. König Skæbnens leg 11.02.1886 09.06.1886
Henry la Luberne Hr. Gregorio 23.02.1886 25.02.1886
Carl Møller Tak for sidst 02.03.1886 09.03.1886 Der mangler sider i nummeret for 9.3.
Armand Dubarry Mariolo 11.03.1886
Eva Treu En bal-aften 13.04.1886 16.04.1886
Anon En ung piges skuffelse 30.04.1886 03.05.1886 Afsl. 2. eller 3. maj. Begge dage mangler i arkivet.
Anon Lidt om selskabelige former 05.05.1886 06.05.1886
P. Hansen Fra Berlins forbryderverden 11.05.1886 13.05.1886
Hugh Conway En familiehistorie 10.06.1886 08.09.1886
Madame E. de PressencéSabine 01.07.1886 23.07.1886
E. Marlitt Søjlehuset 09.09.1886 28.12.1886
Skibspræst Helms På liv og død, en sandfærdig historie 16.11.1886 24.11.1886
Anon Vekslende temaer 26.11.1886 29.11.1886 Herman Bang?
Spøgelset, der viste sig for mrs. Wharton 10.12.1886 14.12.1886
Peder Bertelsen Mine eventyr i krigen 16.12.1886 18.12.1886
de Souillac Opofrelse 22.12.1886
Eugene Mouret Anarkisten 29.12.1886 31.12.1886
1887
Emile Gaboriau En hemmelighedsfuld forbrydelse 01.01.1887 10.03.1887
Carl Møller Søstre (uddr. af Familieliv 11.01.1887 14.01.1887
V. Bokkenheuser To dage på Dybbøl I 31.01.1887 03.02.1887
O. Vaupell Soldaten fra Sankelmark den 6. februar 1864 08.02.1887 09.02.1887
V. Bokkenheuser To dage på Dybbøl II 01.03.1887 03.03.1887
Sara Hutzler Træt 15.03.1887 16.03.1887
Ludovic Halévy Criquette 11.03.1887 12.04.1887
Ludvig Schytte Den døde hane 13.04.1887 14.04.1887
Enrico Castelnuovo En brudegave 15.04.1887 16.04.1887
Anon Vindæg 18.04.1887
H. Billinger An' 20.04.1887 02.05.1887
André Theuriet Tobakspiben 05.05.1887 11.05.1887
Henry Greville Dosia 03.05.1887 16.06.1887
Wilh. Hansen I skanse 2 17.06.1887 18.06.1887
Francois Coppée Et stykke brød 20.06.1887 21.06.1887
Erik Bøgh Den foregivne Caroline Mathilde 22.06.1887 28.06.1887
Sagnene om det tabte Paradis 29.06.1887
Anon En gave 30.06.1887
Anon Et fad vin 01.07.1887
L. Brethous-Lafargue Min forlovede 02.07.1887 06.07.1887
E. Marlitt Guld-Else 07.07.1887 22.09.1887
Anon Barnet 29.07.1887 08.08.1887
Anon Da Stumpen første gang var på restauration 18.08.1887 19.08.1887
Leopold von Sacher-Masoch Opstandelsen, en galizisk historie 26.08.1887 31.08.1887
Albert Delpit Majorens duel 05.09.1887 07.09.1887
O. Vaupell Hans Helgesen 1753-1858 13.09.1887 17.09.1887
Ludvig Horn Hans blod 23.09.1887 27.09.1887
Scapin Mesopotamisk 28.09.1887
Adolph Belot En nihilist 29.09.1887
Anon Uret fra Franche-Comté 30.09.1887
Brander Matthews En søhemmelighed 01.10.1887 06.10.1887
T. Combe Stakkels Marcel 07.10.1887 24.11.1887
Anon En debut 13.10.1887 14.10.1887
Anon Tante Annikys tænder 18.10.1887 21.10.1887
Anon Herkules 26.10.1887 29.10.1887
Anon Under jernbanen 17.11.1887 18.11.1887
Anon 0001 21.11.1887 23.11.1887
Anon Den fortryllede metalplade, et javanesisk eventyr 25.11.1887
Anon Barnekammeret 26.11.1887 28.11.1887
M. Schmidt-Ekensteen Den skotske plaid 29.11.1887 30.11.1887
W. von Hillern Valborg med ørnen, en fortælling fra Tyroleralperne 01.12.1887 januar 1888
Anon På frierfødder 13.11.1887 20.01.1888
1888
Josef Lewinsky En hofkoncert på Fredensborg 23.01.1888
Ch. M. Laurent Kærlighed pr. telegraf 24.01.1888 31.01.1888
Anon Fire dage 01.02.1888 04.02.1888
Scapin Et stævnemøde 01.02.1888
Anon To stjerner 06.02.1888 08.02.1888
H. Hus og hjem 09.02.1888 15.02.1888
Sifferskrift 16.02.1888
Paul Sauniére Mor Mikkel 17.02.1888 03.07.1888
C. Glud Småtræk om Frederik den Syvende 19.05.1888 24.05.1888
Octave Feuillet En kvindes dagbog 04.07.1888 03.08.1888
Hugh Conway Levende eller død 04.08.1888 03.11.1888
Emile Richebourg Bedstemoderen 19.09.1888 09.07.1889
V. L. Farjeon Hjerter Ni 05.11.1888 22.12.1888
Sophus Bauditz Hvordan Lyngerup slap for indkvartering 14.12.1888 I tillægget.
Ingvor Bondesen. En julefortælling 20.12.1888 I tillægget.
Alphonse Daudet Salvette og Bernadou 24.12.1888 I tillægget.
P. W. En juleaften på heden 27.12.1888 28.12.1888
Valentin Stille jul 29.12.1888 31.12.1888
1889
Henryk Sienkiewicz Hanna 02.01.1889 18.02.1889
Carit Etlar Våbensmedens dreng 11.01.1889 08.02.1889 I tillægget.
En anonym fortælling Te Fødselsdaw i lokal mundart, kan ikke finde starten ? 27.02.1889
Paul Bourget Den første veninde 19.02.1889 23.02.1889
Ernst Ahlgren Kammerater 25.02.1889 28.02.1889
Jules Claretie Jean Mornas 02.03.1889 15.04.1889
Anon Landsbyløje 20.04.1889 En roman i flensborgsk mundart, der fortsættes med mellemrum i et par år.
Henry Rider Haggard Kong Salomons Skatkammer 04.05.1889 05.07.1889 Ovs. Peter Skovrøy
Anon Hvorledes vi gik på fiskeri i Canada 06.07.1889 08.07.1889
Anon Dolores, roman efter det engelske 10.07.1889 21.11.1889
Henry Greville Dosias datter 11.07.1889 28.08.1889
M. F. Yorkings Den sorte dame 03.09.1889 01.11.1889
Charles Epheyre Søster Martha 02.11.1889 20.11.1889
Emile Richebourg Brøde og bod 21.11.1889 21.05.1890
Anon „Smokken“, episode fra livet på Island 23.11.1889
Anon Småting fra 1848, set fra borgerstuen 25.11.1889
Henry Rider Haggard Troldkvindens hoved 16.11.1889 23.04.1890 Ovs. Peter Skovrøy.
1890
Anon Sagnet om Klokke-klippen 02.01.1890 22.01.1890 I tillægget. = Frederick Marryat: The Legend of BellRock.
Henry Greville En russisk violin 20.05.1890 10.09.1890
W. C. Norris Frøken Shafto 24.05.1890 15.09.1890
*Anon Varulven i Paris 19.06.1890 26.06.1890 Er en ultra-forkortet udgave af E. T. A. Hoffmanns Frk. de Scuderi, eller noget, der ligner.
Harald Harboe Balherren no. 1 16.09.1890 19.09.1890
Leo Tolstoj En gæst 20.09.1890 24.09.1890
Ouida Syrlin 20.09.1890 11.03.1891
Leo Tolstoj Ivan Fæpande 25.09.1890 06.10.1890
Jules Claretie Bum-bum! 07.10.1890 08.10.1890
Georges Ohnet Liv for liv 09.10.1890 01.12.1890
Proprietær Jørgensen På tredje klasse 03.12.1890 06.12.1890
Emil Holstein To juleaftener 08.12.1890 11.12.1890
Henry Greville Kleopatra 12.12.1890 23.02.1891
1891
Archibald Clavering Gunter Mr. Barnes fra New York 24.02.1891 06.06.1891
Emile Richebourg En ung moder 13.03.1891 09.08.1891
Anon Nogle træk af Napoleon I 07.06.1891 09.06.1891
Anon Et forfærdeligt øjeblik;En begivenhed i Irland under Landligaens rædselsherredømme 10.06.1891 13.06.1891
Frances Hodgson Burnett Op fra dybet 14.06.1891 18.08.1891 Ovs. Peter Skovrøy efter That Lass o' Lowrie's, A Lancashire story
Emile Erckmann Khaleb og Khora 11.08.1891 02.09.1891
Grant Allen Bedstefaders testamente 19.08.1891 21.08.1891
Marc Monnier En samtale 22.08.1891 25.08.1891
Jessie Fothergill Kærlighed 26.08.1891 30.10.1891 Ovs. Peter Skovrøy.
Wilkie Collins Kains Arvelod 03.09.1891 29.10.1891
C. Bely Rettens gænge 01.11.1891 22.12.1891 Ovs. Peter Skovrøy
Anon Lord Kendal 31.10.1891 31.12.1891 =Charlotte Louisa Hawkins Dempster: Vera, Or, The Russian Princess and the English Earl.
Fernand-Hue 500.000 23.12.1891 23.02.1892 Ovs. Peter Skovrøy.
1892
Ingwor Bondesen Den stor' o' den lille flask', en fortælling på flensborg-dansk 05.01.1892 12.01.1892
Reginald Barnett Et hemmelighedsfuldt mord 13.01.1892 30.03.1892
Henry Rider Haggard Beatrice 24.03.1892 25.06.1892 Ovs. Peter Skovrøy.
A. K. Green For lukkede døre 02.04.1892 13.07.1892
Mathilde Serao Evighedsblomster 26.06.1892 Ovs. Peter Skovrøy.
Julien Berr de Turrique Den bedste kærlighedserklæring 28.06.1892 03.07.1892 Ovs. Peter Skovrøy.
Eduard Engel Udvist 05.07.1892 17.07.1892 Ovs. Peter Skovrøy.
H. Rosenthal-Bonin Skatten fra havet 14.07.1892 30.09.1892 Ovs. Peter Skovrøy
Henryk Sienkiewicz Kampen for brødet 19.07.1892 08.08.1892 Ovs. Peter Skovrøy. Avisen med sidste afsnit mangler.
Archibald Clavering Gunter Frøken Ingen 10.08.1892 25.11.1892 Ovs. Peter Skovrøy. Avisen med sidste afsnit mangler.
Wilkie Collins Den sorte hytte 01.09.1892 15.09.1892 I tillægget
Arthur Winkler-Tannenberg En højforræder 08.10.1892 16.11.1892 Ovs. Peter Skovrøy
Leopold von Sacher-Masoch Hvordan vi begrov de døde, skildring fra den fransk-tyske krig 20.10.1892 Ovs. Peter Skovrøy
Richard Henry Savage Min gale kone 17.11.1892 31.12.1892 Ovs. Peter Skovrøy
Grant Allen Henry Tyacks prøvelse 24.11.1892 01.12.1892 I tillægget.
A. K. Green Hånd og ring 06.12.1892 02.03.1893 Ovs. Peter Skovrøy
1893
Emile Zola Nantas 04.01.1893 15.01.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Edmondo de Amicis Heltemod 17.01.1893 22.01.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Jules Verne Tyve tusende Mile under Havet 24.01.1893 10.05.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Grant Allen En luftspejling 04.02.1893 23.02.1893 I tillægget
B. M. Croker En trækfugl 03.03.1893 16.06.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Maurier Montequet Vadestedet 11.05.1893
Karl Tavaststjerne Impressionisten 13.05.1893 20.05.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Richard Harding Davis En historie uden ende 21.05.1893 27.05.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Alphonse Daudet Fanebæreren 30.05.1893
Anon Sidste undervisningstime, fortalt af en lille elsasser 31.05.1893 Er af Alphonse Daudet.
Alphonse Daudet De to kroer 01.06.1893
Alphonse Daudet Dekoreret den femtende august 03.06.1893 04.06.1893
Edmund Boisgilbert Verdens undergang 07.06.1893 10.08.1893 Ovs. Peter Skovrøy
François Coppée Et stykke brød 17.06.1893 18.06.1893
Jeanne Mairet Kærlighedsoffer 20.06.1893 03.08.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Lermontov Kosakkens vuggevise 22.06.1893 I tillægget. Digt.
George R. Sims En svigermoders bekendelser 05.08.1893 04.10.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Anon En pariserindes roman 11.08.1893 12.08.1893
Anon Den gamle løjtnant 13.08.1893
Mariane Kind Uden for døren 15.08.1893 16.08.1893
Vladimir Korolenko Den blinde musiker 17.08.1893 19.09.1893
Mark Twain Den store seddel 10.09.1893 28.09.1893 = Millionsedlen. Ovs. Peter Skovrøy
Louis Couperus Stille vande 30.09.1893 03.10.1893 Ovs. Peter Skovrøy
M. Porobowsky Milscha 05.10.1893 19.11.1893 Ovs. Peter Skovrøy
David og Henry Murray En skæbnesvanger foræring 06.10.1893 24.11.1893 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Den lille firkantede kasse 16.11.1893 06.12.1893 Org.titel That little square box. Ovs. Peter Skovrøy
Leopold von Sacher-Masoch Den bortspillede brud 24.11.1893 30.11.1893 I tillægget
Anon De kloge og de dårlige jomfruer 26.11.1893 06.12.1893
Arthur Conan Doyle De fredløse, en fortælling fra to verdensdele 07.12.1893 20.03.1894 Org.titel The Refugees. Ovs. Peter Skovrøy
1894
Carit Etlar Sam Siver 08.03.1894 29.03.1894 I tillægget
Fredrika Bremer Skitser fra Dalarne 22.03.1894 29.03.1894 I tillægget
Maria Boddaert I brændingen 21.03.1894 22.03.1894
Emile Zola Grovsmeden 28.03.1894 Org.titel Le Forgeron. Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter Baron Montez fra Panama og Paris 04.04.1894 07.07.1894 Ovs. Peter Skovrøy
Carit Etlar Præstens Malle 24.05.1894 I tillægget
Carit Etlar Pintsefest i Tibirke 31.05.1894 21.06.1894 I tillægget
Jehan Soudan En moderne ung dame 08.07.1894 11.07.1894 Ovs. Peter Skovrøy
François Coppee Banevogteren 12.07.1894 13.07.1894 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Rosen fra Utah 14.07.1894 19.08.1894 Org.titel A Study in Scarlet. Ovs. Peter Skovrøy
Leopold Budde En historie om en manglende krigsfornødenhed 09.08.1894 17.08.1894 I tillægget
A. K. Green Endelig funden! 21.08.1894 21.09.1894 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle På jagt efter en gås 22.09.1894 28.09.1894 Org.titel The Blue Carbuncle. Ovs. Peter Skovrøy
Hugues le Roux Æren frem for alt 02.10.1894 04.12.1894 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Skatten fra Indien 05.12.1894 11.01.1895 Org.titel The Sign of the Four. Ovs. Peter Skovrøy
1895
Charles Dickens Livets kamp 04.01.1895 22.03.1895 I tillægget. Org.titel The Battle of Life.
Amalie Skram Sommer 12.01.1895 13.01.1895
Victorien Sardou Den sorte perle 13.01.1895 25.01.1895 Ovs. Peter Skovrøy
A. K. Green En mindeværdig nat 26.01.1895 30.01.1895 Ovs. Peter Skovrøy
Leopold von Sacher-Masoch En kanetur 31.01.1895 02.02.1895 Ovs. Peter Skovrøy
Jeanne Schulz Hvad hun skrev, og hvad han skrev 03.02.1895 05.03.1895 Ovs. Peter Skovrøy
Anon Forbryderens ånd 06.03.1895 07.03.1895
Longfellow Paul Reveres ridt 08.03.1895 I tillægget. Digt.
Anon Det onde blik 08.03.1895 10.03.1895
B. M. Croker Nellie 12.03.1895 12.06.1895 Ovs. Peter Skovrøy
Armand d'Artois Sergeant Balthasar, en roman fra landsknægtstiden 13.06.1895 08.09.1895 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Den forsvundne brud 15.06.1895 21.06.1895 Org.titel The Adventure of the Noble Bachelor. Ovs. Peter Skovrøy
Achibald Clavering Gunter Prinsessen af Paris 26.06.1895 02.11.1895 Ovs. Peter Skovrøy
A. K. Green Tusmørke 10.09.1895 16.11.1895 Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter Kongens Bankier 17.11.1895 27.02.1896 Ovs. Peter Skovrøy
1896
Vladimir Uspenskij På egen hånd 19.02.1896 20.02.1896
Rodrigues Ottolengui Høg over høg 28.02.1896 24.04.1896 Ovs. Peter Skovrøy
Charles Dickens Et barns drøm om en stjerne 23.04.1896
Archibald Clavering Gunter Kaperkaptajnen 25.04.1896 28.07.1896 Ovs. Peter Skovrøy
Julian Hawthorne En amerikansk Monte-Christo 29.07.1896 17.09.1896 Ovs. Peter Skovrøy
Carit Etlar En tabt pistol 28.08.1896 18.09.1896 I tillægget
Arthur Conan Doyle De fem appelsinkærner 18.09.1896 22.09.1896 Org.titel The Five Orange Pips. Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Det spraglede bånd 23.09.1896 30.09.1896 Org.titel The Speckled Band. Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter Millionpigen 01.10.1896 15.12.1896 Ovs. Peter Skovrøy
Henry Rider Haggard For Hjærte, Hjem og Hæder 16.12.1896 08.04.1896 Org.titel The People of the Mist
Børge Janssen De Tybjerg røvere 24.12.1896
Selma Lagerløf De syv dødssynder 25.12.1896
1897
Charles de Berkeley Hun vandt 10.04.1897 15.05.1897 Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter De Verney fra Paris 18.05.1897 28.08.1897 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Den nye doktor i Hoyland 29.08.1897 02.09.1897 Org.titel The Doctors Of Hoyland. Ovs. Peter Skovrøy
Mrs. Evans Wilson Navn og Ære 03.09.1897 12.11.1897 Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter Frøken Evelyn 13.11.1897 23.01.1897 Ovs. Peter Skovrøy
1898
Archibald Clavering Gunter Don Belasco fra Key West 25.01.1898 27.03.1898 Ovs. Peter Skovrøy. Avisen med første afsnit mangler i arkivet
Johan Arndt Dyssel Den Nustrup præst på rejse 17.02.1898 30.03.1898
Jan MacLaren Domsie, et billede fra det skotske folkeliv 01.04.1898 13.04.1898
Jules Claretie Fanen 14.04.1898 28.04.1898 Ovs. Peter Skovrøy. Avisen med første afsnit mangler.
Mrs. Hungerford Titania 29.04.1898 10.06.1898 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Kvindelist 11.06.1898 18.06.1898 Org.titel A Scandal in Bohemia. Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Harding Davis Hvorlunde Tom blev nappet 19.06.1898 24.06.1898 Ovs. Peter Skovrøy
A. K. Green Fruens diamanter 15.06.1898 06.07.1898 Ovs. Peter Skovrøy
Arrthur Conan Doyle En veteran fra Waterloo 07.07.1898 10.07.1898 Org.titel A Straggler of '15. Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter Fætter Bob 12.07.1898 19.10.1898 Ovs. Peter Skovrøy
André Theuriet Ravageau 20.10.1898
Arthur Conan Doyle Et turistæventyr i ørkenen 23.10.1898 29.11.1898 Org.titel The Tragedy of the Korosko. Ovs. Peter Skovrøy
Leonard Merrick En mands hustru 30.11.1898 03.01.1899 Ovs. Peter Skovrøy
1899
A. Griffiths I sovevognen 04.01.1899 09.02.1899 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Et par træk af en læges erfaring 10.02.1899 12.02.1899 Org.titel The Surgeon Talks. Ovs. Peter Skovrøy
S. Levett Yeats Chevalier d'Auriac 16.02.1899 29.04.1899 Ovs. Peter Skovrøy
Thorkild Bondesen Tjalma, interiør fra kommuneskolen 30.04.1899
B. M. Croker Askepots giftermål 02.05.1899 27.07.1899 Ovs. Peter Skovrøy
Guy Boothby Jorden rundt efter en hustru 28.07.1899 22.09.1899 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Familien Musgraves katekismus 26.09.1899 30.09.1899 Org.titel The Musgrave Ritual. Ovs. Peter Skovrøy
E. Småtræk fra en københavnstur 30.09.1899
Georges Ohnet Uskyldig dømt 01.10.1899 31.12.1899 Ovs. Peter Skovrøy
Vilhelm Kragh De fremmede på Maagø 24.12.1899 ?Er fortsat, men bladet/ne med resten af den mangler.
Anon En tro Slesviger 28.12.1899
1900
B. M. Croker Gengangere 04.01.1900 11.03.1900 Ovs. Peter Skovrøy
Carit Etlar Et hof på jagt 19.01.1900 26.01.1900 I tillægget
Arthur Conan Doyle Ingeniørens tommeltot (B.S.) = 15.03.1900 21.03.1900 Org.titel The Adventure of the Engineer's Thumb. Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Sølv-Blis 27.03.1900 03.04.1900 Org.titel Silver Blaze. Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter En død mands eventyr 04.04.1900 15.06.1900 Ovs. Peter Skovrøy
Carit Etlar Pater Peder 11.05.1900 26.05.1900 I tillægget
H. F. Ewald Knud Rydbjergs livseventyr 26.05.1900 10.08.1900 I tillægget
Paul Perron Cirkusdamen 16.06.1900 15.08.1900 Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter En kvindelig spion 17.08.1900 30.12.1900 Ovs. Peter Skovrøy
Meir Goldschmidt Den flyvende post 17.08.1900 31.08.1900 I tillægget
1901
I tillægget dette år også Michael Gjørup: Flodens datter (fra 1. slesv. krig) og Derovre fra (2. slesv. krig.)
Fergus Hume Den hellige ring 03.01.1901 13.02.1901 Ovs. Peter Skovrøy
Carit Etlar Jeg! 19.01.1901 02.02.1901 I tillægget
Jules Claretie Den døde anklager 14.02.1901 27.03.1901 Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter Kobberprinsessen 28.03.1901 28.06.1901 Ovs. Peter Skovrøy
Alfred Dreyfuss Fangen på Djævleøen, efter Fem år af mit liv 1894-1899 03.05.1901 22.05.1901
Henryk Sienkiewicz Af en lærers dagbog i Posen 02.07.1901 06.07.1901 Ovs. Peter Skovrøy
Mrs. Alexander Den anden 07.07.1901 20.09.1901 Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter I spaniernes vold 21.09.1901 19.11.1901 Ovs. Peter Skovrøy
Richard Henry Savage Kongens hemmelighed, en historie fra Sverige 20.11.1901 10.01.1902 Ovs. Peter Skovrøy
1902
Eliza Orzeszko Som en drøm 11.01.1902 06.02.1902 Ovs. Peter Skovrøy
Henryk Sienkiewicz Nummer tre 07.02.1902 01.03.1902 Ovs. Peter Skovrøy
Mathilde Lønberg Genfunden 04.03.1902 08.03.1902 Ovs. Peter Skovrøy
Eliza Orzeszko Moderne vikinger 09.03.1902 06.06.1902 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Spøgelseshunden 06.06.1902 02.08.1902 Org.titel The Hound of the Baskervilles. Ovs. Peter Skovrøy
Rhoda Broughton Esther 03.08.1902 19.10.1902 Ovs. Peter Skovrøy
David Christie Murray Bispen i brummen 21.10.1902 26.11.1902 Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter Baronesse de Portalis 27.11.1902 18.03.1903 Ovs. Peter Skovrøy
Selma Lagerløf Ingmarssønnerne 28.12.1902 08.01.1903 Et uddrag af romanen Jerusalem
1903
Jules Verne Spøgelseslottet 19.03.1903 24.04.1903 Org.titel Le Château des Carpathes. Ovs. Peter Skovrøy
Helen Mathers Smukke frøken Malincourt 25.04.1903 26.06.1903 Ovs. Peter Skovrøy. Et par løsrevne kapitler findes også i avisen den 18. juli, må være en fejl.
Arthur Conan Doyle Brødrene fra Ajaccio 28.06.1903 04.07.1903 Org.titel How the Brigadier slew the Brothers of Ajaccio. Ovs. Peter Skovrøy
Richard Clavering Gunter Benuts enker 05.07.1903 27.09.1903 Ovs. Peter Skovrøy
Peter Skovrøy Når løvet falder 29.09.1903 30.09.1903
Jules Verne Under jorden 01.10.1903 13.11.1903 Org.titel Les Indes Noires. Ovs. Peter Skovrøy
Alice Caldwell Hegon Madam Wiggs på Møllebakken 14.11.1903 05.12.1903 Ovs. Peter Skovrøy
Henry Greville Faderen 06.12.1903 01.01.1904 Ovs. Peter Skovrøy
1904
Henry Buchanan Desertøren 03.01.1904 15.04.1904 Ovs. Peter Skovrøy
Guy Chantepleure Det gamle slot 16.04.1904 14.05.1904 Ovs. Peter Skovrøy
A. K. Green En af mine sønner 15.05.1904 29.07.1904 Ovs. Peter Skovrøy
Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes Død og Opstandelse 30.07.1904 01.10.1904 Heri:
30.07. Den sidste opgave (The Final Problem)
05.08. Eventyret i det tomme hus (The empty house)
13.08. Bygmesteren i Norwoods eventyr (The Norwood Builder)
20.08. Den hemmelighedsfulde cyklist (The Solitary Cyclist)
27.08. Det forsvundne barn (The priory school)
07.09. Sorte Pers eventyr (Black Peter)
13.09. Charles Augustus Milvertons eventyr (Charles Augustus Milverton)
18.09. De seks Napoleonsbuster (The six Napoleons)
25.09. De tre studenter (The three Students)
Arthur Conan Doyle John Huxfords sælsomme historie 02.10.1904 09.10.1904 Org.titel John Huxford’s Hiatus. Ovs. Peter Skovrøy
Gyp Farbroder Marc 11.10.1904 26.11.1904 Ovs. Peter Skovrøy
Guy Chantepleure Den lille bedstemoder 27.11.1904 23.12.1904 Ovs. Peter Skovrøy
H. Lützhoft De tre engle 25.12.1904
Cutcliffe Hyne Kaptajn Kettles eventyr 26.12.1904 08.02.1905 Ovs. Peter Skovrøy
1905
Fergus Hume Speget garn 09.02.1905 05.04.1905 Ovs. Peter Skovrøy
Archibald Clavering Gunter Jim Godfrey's datter 06.04.1905 24.06.1905 Ovs. Peter Skovrøy
R. D. Blackmoore Lorna Doone 25.06.1905 28.10.1905 Ovs. Peter Skovrøy
Anon Prokurator Quinze 31.10.1905 03.11.1905 Ovs. ikke oplyst
Alexandre Dumas De tre musketerer 04.11.1905 04.07.1906 Ovs. ikke oplyst
1906
Alexandre Dumas Tyve år efter 05.07.1906 22.05.1907 Ovs. ikke oplyst
Filip Galen Den forrykte fra St. James (ovs. ikke opl.) 14.09.1906
1907
Emile Gaboriau Hr. Lecocq 15.02.1907 03.09.1907 Ovs. ikke oplyst
Karl Emil Franzos En skæbnesvanger dag 05.09.1907 15.11.1907 Org.titel De Schatten? Ovs. ikke oplyst
Sophus Schandorph Skovfogedbørnene 23.10.1907 26.01.1908
Otto Sommer En gammel slesvigers erinderinger fra tiden mellem 1850 og 1864 23.11.1907 21.12.1907
Fr. Møller Et par julebilleder 22.12.1907 24.12.1907
Henry Seton Merriman Sædemænd 31.12.1907 02.04.1908 Ovs. P. Jerndorff-Jessen
1908
Arthur Conan Doyle Bokserne 03.04.1908 09.07.1908 Ovs. ikke opl., samme oversættelse som Politikens
Georges Ohnet Værksejeren 17.06.1908 16.09.1908 Ovs. „M. J.“
Victor Cherbuliez Samuel Brohl og Co. 17.09.1908 01.12.1908 Ovs. ikke oplyst
M. E. Braddon Tvekampen 04.12.1908 22.04.1908 Org.titel The Conflict. Ovs. ikke oplyst
Rose Bruhn Julegåsen, som var en and 23.12.1908 25.12.1908
1909
Selma Lagerløf Pigen fra Stormyrhuset 03.01.1909 31.01.1909 Er fortsat fra tillægget Nordslesvigsk Søndagsblad 1908, som ikke findes i arkivet
Holger Drachmann En strandvaskers historie 07.02.1909 I tillægget
Jeppe Aakjær Sidsels brudefærd 13.03.1909 20.03.1909 I tillægget
Selma Lagerløf Sølvgruben 08.04.1909 02.05.1909 I tillægget
Max Pemberton Den uindtagelige ø 24.04.1909 02.06.1909 Ovs. af „Nancy“
Johannes Jørgensen Tråden ovenfra 08.05.1909 I tillægget
Johan Skjoldborg Per Eyvers sommerdag 22.05.1909 12.06.1909 I tillægget
Anthony Hope Hertugindens trofasthed 03.06.1909 02.07.1909 Ovs. af „Nancy“
Bjørnstjerne Bjørnson Trofasthed 19.06.1909 I tillægget
Rudolph Schmidt Jochen Hinrichs, en fortælling fra den første slevigske krig 03.07.1909 20.07.1909
Mrs. Henry Wood Skyggen i hulvejen 04.07.1909 13.01.1910 Org.titel The Shadow of Ashlydyat. Ovs. ikke oplyst
Bjørnstjerne Bjørnson Blakken 03.07.1909 11.07.1909 I tillægget
Meir Goldschmidt Maser 14.08.1909 18.09.1909 I tillægget
Johannes Jørgensen Skagen 25.09.1909 I tillægget
Charlotte Bournonville Honorine 25.09.1909 02.10.1909 I tillægget
Charlotte Bournonville En glad familie 09.10.1909 16.10.1909 I tillægget
Carl Bernhard Gamle minder 16.10.1909 ?1910 I tillægget. Ingen slutdato, da Søndagsbladet mangler i arkivet for 1910.
1910
R. L. Stevenson Junkeren af Ballantrae 15.01.1910 19.04.1910 Ovs. Poul Læssøe Müller
James Besant & Walter Rice Guldsommerfuglen 20.04.1910 02.09.1910 Ovs. Fr. Winkel Horn
Louis Tracy Øens hemmelighed 03.09.1910 27.11.1910 Ovs. ikke oplyst
Robert Herrick En amerikansk borgers erindringer 30.11.1910 17.02.1911 Ovs. Holger Trautner
1911
Mrs. Alexander Maggies bejlere 22.02.1911 21.10.1911 Ovs. ikke oplyst
Mrs. Henry Wood Anne Hereford 24.10.1911 18.04.1912 Ovs. ikke oplyst
1912
Anon Spanierindens hævn 19.04.1912 08.06.1912 = Annie Swan: A Vexed Inheritance. Ovs. af „Nancy“
Grant Allen Hvad i kødet er båret 13.06.1912 23.08.1912 Ovs. Peter Jerndorff-Jessen
Octave Feuillet En fattig ung mands eventyr 24.08.1912 30.10.1912 Ovs. Josephine Aarbye
Peter Skovrøy Tredive år i Tønder 03.10.1912 ? Erindringsroman, som blev bragt ca. en gang om ugen sideløbn. med den alm. føljeton. Står som „Fortsættes“ 21.01.1913, men kan ikke finde mere.
Wilhelm Hegeler Nellys millioner 02.11.1912 05.01.1913 Ovs. Hilda Buhl
1913
Meir Goldschmidt Erindringer fra min onkels hus ? 18.01.1913 Er startet i 1912, hvor Nordslesvigsk Søndagsblad ikke findes i arkivet
Anthony Hope Prinsesse Osras hjerte 08.01.1913 09.03.1913
Carl Bernhard En familie på landet 25.01.1913 26.04.1913 I tillægget
Georges Ohnet Den store mergelgrav 11.03.1913 02.07.1913 Ovs. M. J.
August Blanche Hyrekuskens fortællinger 03.05.1913 06.09.1913 Ovs. André Lütken
Sophus Schandorph Uden midtpunkt 13.09.1913 20.12.1913 I tillægget
Victor Cherbuliez Hævn 28.12.1913 17.05.1914 I tillægget. Ovs. ikke oplyst.
August Blanche Sønnen af Syd og Nord 03.07.1913 30.12.1913 Ovs. Fr. Winkel Horn
1914
Anon Hendes farligste fjende 01.01.1914 15.09.1914 = Mrs. Alexander: Her Dearest Foe. Ovs. ikke oplyst
Sofie Holst Lindholm 17.05.1914 I tillægget
H. V. Schumacher Adel forpligter 16.09.1914 28.01.1915 Ovs. ikke oplyst
Selma Lagerløf Stenen i Rottnen sø 28.12.1914 Ovs. ikke oplyst.
P. Skovrøy Lys på møllen, billeder i ramme 27.12.1914 ?.1915 Slutdato ikke kendt, da Nordslesvigsk Søndagsblad kun findes meget sporadisk i arkivet for 1915.
1915
Victor Cherbuliez En rig onkel (ovs. ikke opl.) 01.02.1915 04.06.1915
Arthur Conan Doyle Faren for England, og hvordan den blev udnyttet af kaptajn Johan Sirius 05.02.1915 16.02.1915 Org.titel Danger! Being the Log of Captain John Sirius. Ovs. ikke oplyst
Karl Detlef Melanie 05.06.1915 03.09.1915 Ovs. ikke oplyst.
Victor Hugo De ulykkelige 04.09.1915 29.05.1916 = De elendige. Ovs. ikke oplyst - det er Fr. Winkel Horns oversættelse.
1916
C. Bell Forældreløs 30.05.1916 23.10.1916 = Charlotte Brontë: Jane Eyre. Ovs. ikke oplyst, forskellig overs. fra 1850-udg.
Alexandr Pusjkin Kaptajnens datter 25.10.1916 11.12.1916 Ovs. Amalia Edelsten.
Julia Kavanagh Daisy Burns 12.12.1916 17.10.1917 Ovs. ikke oplyst
1917
S. K. Hocking Den unge præst 19.10.1917 27.02.1918 Ovs. „J. E.“
1918
E. Marlitt Baronesse Mainau 04.03.1918 24.09.1918 Ovs. ikke oplyst.
E. Marlitt Hedeprinsessen 30.09.1918 07.12.1919 Ovs. ikke oplyst. Afsnittene optræder meget spredt med 88 afsnit fordelt ud over 1 1/4 år.
1919
Thorkild Gravlund Sognet. En fortælling om jyder og sjællændere 17.12.1919 15.02.1920
1920
Efter afslutning af Gravlunds Sognet i februar er der ikke nogen føljeton i Flensborg Avis før sidst i juli - man var nok mere optaget af folkeafstemningen om 2. zones tilhørsforhold til Danmark eller Tyskland.
Henryk Sienkiewicz Ild og sværd 23.07.1920 05.01.1921 Ovs. ikke oplyst.
1921
B. M. Croker Hortons Rose 13.01.1921 06.04.1921 Ovs. ikke oplyst.
Florence Marryat Mount Eden 07.04.1921 05.08.1921 Ovs. ikke oplyst.
R(osa) N(ouchette) Carey Nan og hendes søstre 09.08.1921 03.01.1922 Ovs. ikke oplyst.
1922
Harriet Parr Mellem Kvækere 04.01.1922 18.04.1922 Sidste afsnit mgl.; i stedet 1. afsnit af Sidelinjen to gange;muligvis har der været en morgenudgave, som ikke er i arkivet.
Karl Hartmann-Pløn Sidelinjen 18.04.1922 29.08.1922
Rhoda Broughton Frøken Lenore 01.09.1922 11.01.1923
1923
T. Vogel-Jørgensen Smilet. Kriminalfortælling 13.01.1923 09.03.1923
Ulrich Frank Kampen om lykken 21.03.1923 04.07.1923
Henry Greville Sonja 06.07.1923 19.10.1923 Ovs. Vilhelm Møller
J. O. Curwood Sneens børn 25.10.1923 30.12.1923
1924
Robert W. Chambers Den røde bølge 01.01.1924 20.04.1924 Ovs. Svend Drewsen
Cynthia Lombardi Verdens herre 09.05.1924 09.11.1924 Ovs. Henny Bauditz
George Gibbs Huset Mohun 11.11.1924 15.03.1925 Ovs. Henny Bauditz
1925
T. Vogel-Jørgensen Den sjældne fisk 22.03.1925 29.05.1925
Emile Richebourg Bedstemoderen 30.05.1925 01.05.1926 Ovs. af „M…y“
1926
Carlton Dawe Euryale i London, en roman fra fortiden og nutiden 04.05.1926 25.07.1926 Ovs. Henny Bauditz.
Emile Richebourg Brøde og bod 29.07.1926 21.01.1927 Ovs. ikke oplyst.
1927
Wilhelmine v. Hillern Valborg med ørnen 25.01.1927 07.04.1927 Ovs. ikke oplyst.
T. Vogel-Jørgensen Mareridt - Kriminalroman 09.05.1927 28.05.1927
Henry Rider Haggard Beatrice 03.06.1927 16.09.1927 Ovs. ikke opl. - Det er en gentagelse af Skovrøys tidl. oversættelse.
T. Vogel-Jørgensen Den stjålne abe 17.09.1927 25.11.1927
Emile Richebourg En ung moder 27.11.1927 17.05.1928 Ovs. ikke oplyst.
1928
Archibald Clavering Gunter Hr. Barnes fra New York 23.05.1928 23.09.1928 Ovs. ikke opl. - Det er en gentagelse af Skovrøys tidl. oversættelse.
Georges Ohnet Uskyldig dømt 25.09.1928 11.01.1929 Ovs. ikke oplyst.
1929
En trækfugl 12.01.1929 11.05.1929
Archibald Clavering Gunter Kobberprinsessen 12.05.1929 31.08.1929 Ovs. ikke opl. - Det er en gentagelse af Skovrøys tidl. oversættelse.
E. A. König Skæbnens leg 01.09.1929 14.02.1930
1930
B. M. Croker Nellie 16.02.1930 06.06.1930
Mrs. Evans Wilson Navn og Ære 08.06.1930 11.09.1930
E. Werner Under asken 12.09.1930 24.01.1931
Alexandr Pusjkin Snestormen 03.10.1930
1931
Eliza Orzeszko Som en drøm 25.01.1931 24.02.1931
Rhoda Broughton Esther 25.02.1931 10.06.1931
Robert Buchanan Desertøren, roman fra Napoleonstiden 12.06.1931 21.10.1931
A. K. Green En af mine sønner 24.10.1931 07.02.1932
1932
Richard Henry Savage Kongens hemmelighed, en historie fra Sverige 09.02.1932 21.04.1932
Anon Hendes farligste fjende 22.04.1932 17.03.1933 =Mrs. Alexander: Her dearest foe
1933
Otfried von Hanstein Flugten til ægteskabet 19.03.1933 31.05.1933
Archibald Clavering Gunter En død mands eventyr 04.06.1933 13.09.1933
Henry Greville Faderen 14.09.1933 17.10.1933
Alice Caldwell Hegon Madam Viggs på Møllebakken 18.10.1933 09.11.1933
Marie Bregendahl På Gyvelgården 12.11.1933 28.11.1933 Uddrag. af forf.s bog Mens årene gik
Marie Bregendahl Laust Vinding og hans arv 29.11.1933 17.12.1933 Uddrag. af forf.s bog Mens årene gik
Victor Bridges På fri fod 19.12.1933 22.04.1934 Ovs. af David Grünbaum
1934
Anon Prokurator Quinze 25.04.1934 01.05.1934
Karen Plovgaard På folkets skuldre. Historisk novelle. 04.05.1934
Max Pemberton Den uindtagelige ø 09.05.1934 01.07.1934 Ovs. af „Nancy“.
May Edginton Den gyldne drøm 03.07.1934 11.09.1934 Ovs. af Margrethe John Hansen fra The Dream that happpened.
Peter B. Kyne Dødsridtet 12.09.1934 20.11.1934
J. S. Fletcher Sikkerhedsnålen 21.11.1934 16.01.1935
1935
Peter B. Kyne Et rigtigt mandfolk 17.01.1935 08.05.1935
Archibald Clavering Gunter Jim Godfreys datter 09.05.1935 01.09.1935
Charles Garvice Hans dobbeltgænger 03.09.1935 09.01.1935 Ovs. Ingeborg Vollquartz
1936
Charles Garvice Den kvinde, han elskede 10.01.1936 01.05.1936
Carit Etlar Et hof på jagt 06.05.1936 12.05.1936
Kathleen Norris Norma, den meget elskede 15.05.1936 07.08.1936 Ovs. Thora Daugaard.
Jules Verne Spøgelseslottet 09.08.1936 19.09.1936 Gentagelse af Skovrøys gamle overs.
E. Marlitt Baronesse Mainau 20.09.1936 30.01.1937
1937
Victor Bridges Manden fra Sydamerika 31.01.1937 08.06.1937 Ovs. Adolph P. Rosenberg.
Bertrand W. Sinclar Hvor mands vilje gælder 10.06.1937 22.09.1937 Ovs. Ellen Christensen.
B. Schmidt To unge opdager noget 23.09.1937 11.11.1937
W. D. Howells Præsten fra Venedig 12.11.1937 27.01.1938
1938
Henry Harland En fyrstekrone 28.01.1938 13.04.1938
Arnold Fredericks En bryllupsrejse 20.04.1938 01.07.1938 Ovs. Adolph P. Rosenberg.
Stewart E. White Kampen om skoven 02.07.1938 21.09.1938 Ovs. af Jørgen Hansen.
Victor Cherbuliez Meta Holdenis 22.09.1938 04.12.1938
Max Pemberton Spionen fra Kronstadt 07.12.1938 24.02.1939
1939
Elinor Glyn Hans dronning - Kærlighedsroman 26.02.1939 17.05.1939
Morten Korch En æreskrans 18.05.1939 20.07.1939
Anon Spanierindens hævn 21.07.1939 20.09.1939 = Annie Swan: A Vexed Inheritance. Ovs. af „Nancy“
Marie Bregendahl Møllen 21.09.1939 07.10.1939
Sophus Bauditz Krøniker fra Garnisonsbyen 25.09.1939 26.02.1940
1940
Zakarias Nielsen Kilderne 27.02.1940 16.05.1940
Jens Skytte Arvesølv 17.05.1940 10.07.1940
Zakarias Nielsen „Mystisk!“ 11.07.1940 20.08.1940
Sophus Bauditz Den gamle kro 21.08.1940 26.11.1940
Zakarias Nielsen Kulsviere - En kærlighedshistorie 29.11.1940 12.03.1941
1941
Wilhelm Hegeler Nellys millioner 15.03.1941 05.07.1941 Ovs. af Helga Buhl. Gentagelse af føljeton fra 1913.
Zakarias Nielsen Den evige higen - en gammel præstegårdshistorie med træk fra det virkelige liv 07.07.1941 20.11.1941
J. Anker Larsen Karen Kruse 24.11.1941 28.03.1942
1942
Sophus Bauditz Hjortholm 01.04.1942 15.01.43
1943
Anon Hjemliv i østen 19.01.1943 13.07.1943 Forf. ikke oplyst, er Inga Gerner Nielsen (1896-?)
Ernst Ahlgreen Kammerater 16.07.1943 10.08.1943 Ialt kun 5 afsnit, spredt
Sigurd Elkjær Charlotte Dalgaard - en roman fra det gamle Frederiksborg 13.08.1943 14.04.1944
1944
Junker og Co. - en nutidsroman om de hvide og de røde junkere 15.04.1944 - Forfatter ikke oplyst, er af Morten Korch. Sidste fundne afsnit 24.10.1944, er markeret som fortsættes, men ingen fortsættelse fundet
Gudrun Gregersen Spangsberg-folkene 29.12.1944 03.01.1944
1945
Efter afslutningen af Gudrun Gregersen: Spangsberg-folkene er der ikke mere skønlitterært indhold før oktober 1946. Avisen var - sikkert pga. papirknaphed - i perioder helt nede på 2 sider.
1946
Zakarias Nielsen Mågen - en nutidsfortælling 01.10.1946 15.01.1947
1947
Mathilde Malling Gryende dag 01.02.1947 11.10.1947 Spredt og uregelmæssigt.
1948
Zakarias Nielsen Den store magt - et afsnit af en ung mands liv 22.08.1948 05.01.1949
1949
Intet
1950
Niels Anesen Den store høst 25.01.1950 18.07.1950
Mogens Klitgaard De røde fjer 09.09.1950 06.01.1951
flensborg_avis.txt · Sidst ændret: 25/10/2015 19:19 af Kim N. Jensen
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0